Paramparaa – The Tradition Continues…

September important Days

செப்டம்பர் 2021
03 ஸர்வ ஏகாதசி விரதம்
04 பிரதோஷம்
06 ஸர்வ அமாவாசை
09 ஸாம உபகர்மா
10 விநாயக சதுர்த்தி

17 புரட்டாசி மாதபிறப்பு
வாமன ஜெயந்தி
ச்ரவணவிரதம்

18 மஹா பிரதோஷம்
20 பௌர்ணமி

21 மஹாளய பக்ஷம் ஆரம்பம்
24 மஹா பரணி
29 மாத்யாஷ்டமி

September 2021
03 Sarva ekadasi vratham
04 pradhosham
06 sarva amavaasai
09 Sama upakarma
10 Vinayaga chathurthi

17 purataasi madha pirappu
vamana Jayanthi
Sravana vratham
18 Maha pradhosham
20 pournami

21 mahalayam paksham Aarambam
24 maha bharani
29 madhyashtami

Learn Stotras, Divya Prabandham, Sanskrit and Nithya Karma

EVENTS

Local   Temple   NRI   Pontiffs’ Tour